Yemek Hizmeti

Boğazhisar Eğitim Kurumlarında yemek hizmeti, kurumumuzun kendi mutfağında deneyimli HİS CATERİNG personeli tarafından HACCP kalite standartlarına bağlı kalınarak hazırlanır. Servis ve sonrası tüm hizmetler, HİS CATERİNG personelleri tarafından gerçekleştirir.

Menüler bir komisyon tarafından aylık olarak hazırlanır. Menü komisyonunda, diyetisyen, gıda mühendisi, üretim müdürü, hijyen ve kalite müdürü, aşçıbaşımız ve operasyon sorumluları yer almaktadır.

Velilerimiz, aylık menülere web sitemiz aracılığıyla ulaşabilmektedirler.

Menüler, hijyenik yemekler sunma ilkesinden hareketle, öğrenci profiline, mevsim sebzelerine, öğrenci ihtiyaç ve beklentilerine göre seçmeli olarak hazırlanır.

Boğazhisar’da yemek saati geldiğinde her öğrenci önceden belirlenmiş sınıf masasındaki yerini almaktadır. Ders öğretmeninin de eşlik ettiği öğrenciler yemeklerini ahenk ve düzen içerisinde yemektedirler.

GIDA KONTROL RAPORLARI